2331021556 Θεσσαλονίκης 152, Βέροια
 
 ΓΕΡΜΑΝΗΣ SERVICE 
Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων Seat & VW Group Βέροια


Το συνεργείο αυτοκινήτων “Γερμάνης Service” το οποίο βρίσκεται στην Βέροια, είναι κοντά σας για περισσότερα από 30 χρόνια παρέχοντας αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε εργασία που αφορά το αυτοκίνητό σας.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, σύγχρονα μέσα ηλεκτρονικής διάγνωσης, εξειδικευμένο και άρτια τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο όχημά σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Το συνεργείο μας αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Seat και VW group (Volkswagen, Audi, Skoda) και είναι εξοπλισμένο με τον πιό σύγχρονο εξοπλισμό.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό μας ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες εξελίξεις στο χώρο των αυτοκινήτων προκειμένου να μπορεί να σας προσφέρει πάντα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Σχόμος μας είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη που εμπιστεύεται το αυτοκίνητο στο συνεργείο μας.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Στο συνεργείο μας θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά καινούρια και μεταχειρισμένα, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας, το συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο βρίσκεται στην Βέροια, μπορεί να σας δώσει τις καλύτερες λύσεις, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την οδήγηση με το αυτοκίνητό σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ

για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το Seat, Volkswagen, Audi και Skoda αυτοκίνητό σας. Να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και άψογη εξυπηρέτηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ