2331021556 Θεσσαλονίκης 152, Βέροια
 


ΓΕΡΜΑΝΗΣ SERVICE
Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων Seat & VW Group Βέροια 

Το συνεργείο αυτοκινήτων “Γερμάνης Service” το οποίο βρίσκεται στην Βέροια, είναι κοντά σας για περισσότερα από 30 χρόνια παρέχοντας αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε εργασία που αφορά το αυτοκίνητό σας. 

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, σύγχρονα μέσα ηλεκτρονικής διάγνωσης, εξειδικευμένο και άρτια τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο όχημά σας.

Στόχος του συνεργείου μας είναι να προσφέρουμε υπεύθυνη εξυπηρέτηση και αξιόπιστες υπηρεσίες και λύσεις για κάθε εργασία που αφορά στο όχημά σας, για το λόγο αυτό επενδύουμε συνεχώς σε νέα και πρωτοποριακή τεχνολογία καθώς και στην εκπαιδευση του προσωπικού μας.
 
 
 
 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Το συνεργείο μας αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Seat και VW group (Volkswagen, Audi, Skoda), ωστόσο το έμπειρο και συνεχώς ενημερωμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την επισκευή και συντήρηση - service κάθε αυτοκινήτου.

Φροντίζουμε ώστε να επιτυγχάνουμε την παράδοση του αυτοκινήτου σας στο συντομότερο χρονικό διάστημα και με το χαμηλότερο κόστος δίνοντάς σας παράλληλα τη δυνατότητα να έχετε κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες.

Χάρη στη μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο του αυτοκινήτου, τη συνέπεια μας και το σεβασμός σε κάθε πελάτη μας, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σωστή και άμεση επισκευή του αυτοκινήτου σας σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

στο συνεργείο αυτοκινήτων μας στην Βέροια ώστε να σας γνωρίσουμε και να
φροντίσουμε για την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.