2331021556 Θεσσαλονίκης 152, Βέροια
 


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Γερμάνης Service | Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων
Seat & VW Group Βέροια Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας, το συνεργείο αυτοκινήτων “Γερμάνης Service” το οποίο βρίσκεται στην Βέροια, μπορεί να σας δώσει τις καλύτερες λύσεις, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την οδήγηση με το αυτοκίνητό σας.

Με γνώμονα τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση σας, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο που απαρτίζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να διαγνώσει οποιοδήποτε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας και να προτείνει την καλύτερη λύση για την σωστή και οικονομική επισκευή του.
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας βρίσκεται πάντα κοντά σας για οτιδήποτε αφορά στο αυτοκίνητό σας και μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:
 
  Service Αυτοκινήτων
  Διάγνωση Βλαβών
  Επισκευές Βλαβών
  Ευθυγράμμιση
  Επισκευή A/C
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο του αυτοκινήτου, μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων οι οποίες καλύπτουν το σύνολο των απαιτήσεων ενός σύγχρονου αυτοκινήτου Seat, Volkswagen, Audi, Skoda καθώς και κάθε μάρκα αυτοκινήτου.
 
 
 
 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Στο συνεργείο μας φροντίζουμε πάντα για την γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Παράλληλα, είμαστε επικεντρωμένοι στην πλήρη ικανοποίηση του προσφέροντας του ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών. Έτσι, επιτυγχάνουμε την άριστη συνεργασία με κάθε πελάτη που εμπιστεύεται το συνεργείο αυτοκινήτων μας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει με το αυτοκίνητό του.

Στόχος του συνεργείου μας είναι να αποτελέσει το σύμβουλο φροντίδας του αυτοκινήτου σας αλλά και να μπορεί συνεχώς να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη στην αυτοκίνηση και την ασφάλειά σας.


ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 
 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

στο συνεργείο αυτοκινήτων μας στην Βέροια ώστε να σας γνωρίσουμε και να
φροντίσουμε για την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.